Inbalco Woodz reparatie- en onderhoudsservice

Met het gebruik van de erkende reparatie- en onderhoudsservice van Inbalco Woodz zorgt u ervoor dat uw tafelblad gerepareerd en gerestaureerd wordt en de waarde ervan nog vele jaren behouden blijft. Reparaties worden uitgevoerd door Inbalco Woodz zelf. Tijdens het restaureren van het tafelblad zullen we de te reparerende stukken gaan schuren en opnieuw afwerken met afwerking geheel naar keuze. Dit kan een lak zijn of een olie. Als er extra werk nodig is, zullen we onze aanbevelingen met betrekking tot vereiste reparaties aanbieden in overeenstemming met de klant. Als verdere reparaties nodig zijn, worden deze exact volgens de specificaties van het origineel gemaakt, tenzij structurele herzieningen nodig zijn.

Onze aanbevelingen en prijsopgave kunnen per e-mail of telefoon worden verkregen. Echter, een definitieve beoordeling is nodig zodra wij het tafelblad zelf kunnen zien. Op dat moment zal Inbalco Woodz de benodigde reparatie en / of reparatie evalueren en de mogelijke oplossingen bespreken.

Tevens is het mogelijk om met ons een onderhoudscontract af te sluiten. Wij brengen dan tegen een overeengekomen bedrag 1x per jaar uw tafel weer in een topconditie, zodat uw er weer voor een lange periode van kunt genieten.

Mocht u vragen hebben n.a.v. dit verhaal dan kunt u Inbalco Woodz altijd bereiken via telefonisch contact of email.